Kartonnage

Er du på udkig efter solide men lette emballageløsninger i kartonnage?

Så er Thy Pap den rette leverandør for dig. Gennem en lang årrække har vi været blandt Danmarks primære leverandører af emballageløsninger i pap og papir – og kartonnage er blandt vores specialistområder.

Læs med herunder, og bliv klogere på hvordan vi kan hjælpe dig.

Vi tilbyder kartonnage til alle behov

Kartonnage er en fremragende måde at differentiere, organisere og brande dine produkter, så de fremstår tydeligere eller mere eksklusive end dine konkurrenters. Derudover er kartonnage billigt, bæredygtigt og utrolig let at tilpasse, så det passer præcist til dine produkter.

Alt dette hjælper vi dig med at opnå – og vi er eksperter i processen, der leder dig derhen. 

Kartonnage er særligt velegnet til en folde-konstruktion af lette kasser og bakker. Hvordan kartonnaget skal foldes og tilskæres afhænger af dine krav og det ønskede resultats visuelle udtryk. Her er vi eksperterne, der hjælper dig med at få konkretiseret idéerne, skabt prototyperne og sætte produktioner af vilkårlig størrelsesorden i gang.


Uanset om du er en lille, nystartet virksomhed eller webshop, der gerne vil have en eksklusiv mulighed for at brande dine produkter, eller om du repræsenterer en større virksomhed, der leder efter et stort oplæg, så har vi løsningen til dig. Alle løsninger i kartonnage begynder med en uforpligtende dialog mellem jer og os.

Kontakt os i dag og få et godt tilbud

Vores første møde er som regel over mail eller telefon – og om du søger en simpel, kompleks eller eksklusiv kartonnage-løsning har vi løsningen til dig.

Ræk ud til os via kontaktformularen på siden her, eller slå på tråden på tlf.: 97 92 03 50. Så tager vi dialogen om dine ønsker og behov.

Vi glæder os til at hjælpe dig!