Emballageproducent

Er du på udkig efter en emballageproducent til et eller flere produkter?

Så er vi klar til at hjælpe dig godt videre hos Thy Pap. Vi er en lokal, jysk emballageproducent, der specialiserer sig i papemballage til alle formål. Og vi kan også hjælpe dig.

Ræk ud til os, og fortæl os hvad du ønsker dig af din kommende emballage. Så tager vi en uforpligtende dialog om hvad vi kan gøre for dig.

Udnyt fordelene ved papemballage

Der findes et meget stort udvalg af forskellige emballageformer på markedet i 2020’erne. Og blandt alle disse kan pap godt virke lidt gammeldags i nogles ører.

Ikke desto mindre er pap blevet et stadig mere populært valg blandt mange producenter. Og med god grund – for med papemballage følger der mange ekstra fordele med, herunder:

  • Billig emballagetype
  • Miljøvenligt
  • Letvægts
  • Nemt at arbejde med og præge
  • Talrige brandingmuligheder
  • Gode beskyttende egenskaber

Hos Thy Pap finder du en emballageproducent, der forstår sig på at udnytte alle de fordele, der følger med det at anvende pap som emballageform.

Emballagetyper, vi kan lave for dig

Når det kommer til forskellige pap-emballagetyper, så kan vi lave stort set det hele. Lige fra hardboxes, fiberpap, almindelige papæsker og emballageæsker, specialpapkasser og meget mere.

Alt sammen kan hver især udgøre den perfekte ordinære emballage, webshop-emballage eller lignende. Og har du særlige krav og ønsker er vi lydhøre overfor dem.

Ræk ud til en emballageproducent, der forstår dig

Skal vi tage en gratis og uforpligtende dialog om dine behov for pap-emballage?

Ræk ud til en emballageproducent, der er til at snakke med om tingene. Vi er både at fange via kontaktformularen såvel som på tlf.: 97 92 03 50.

Vi ser frem til at høre fra dig!