Industriemballage

Er du på udkig efter industriemballage til din virksomhed?

Så er Thy Pap blandt de rette leverandører at rette henvendelse til. Hos os får du professionel service og industriemballage i skræddersyede løsninger, så vores leverancer præcist kan opfylde de ønsker og krav, I måtte have.

Ræk ud til os, og lad os tage en uforpligtende dialog om jeres behov.

Industriemballage – bæredygtige løsninger i pap

Industrien stiller store krav til emballageløsninger, alt afhængig af hvad der skal emballeres. Men blandt alle de forskellige løsninger, der er at finde på markedet, så forbliver pap blandt de billigste og mest bæredygtige former for industriemballage derude.

Pap er nemt at arbejde med. Let at forme. Økonomisk og bæredygtigt – og så fylder det intet på en palle før kassen er foldet og samlet.

Med andre ord besidder pap som industriemballage en lang række fordele, der gør, at det bør figurere på skrivebordet som en mulig industriemballage-løsning for enhver virksomhed, der gør sig bevidst om økonomi, miljø og lagerudnyttelse.

Vi er eksperterne i emballageløsningen. I har produkterne. Og rækker I ud til os vil vi sammen finde eller udvikle præcis den løsning, I har brug for. Det bliver ikke nemmere at komme i gang end med os.

Ræk ud til os i dag og lad os begynde dialogen

Skal vi hjælpe jer med at afklare og efterkomme jeres behov for professionelt industriemballage i pap?

Så vil vi meget gerne høre fra jer. Ring os op på tlf.: 97 92 03 50, eller skriv til os via formularen på denne side. Så vender vi tilbage hurtigst muligt, så vi kan påbegynde dialogen.

Vi ser frem til at høre fra jer!