Fiberpap

Brug for opbevarings- eller emballageløsninger i fiberpap? Så har vi løsningen til dig hos Thy Pap

Vi er specialister i emballageproduktion til en bred vifte af formål – og herunder altså også produktion af løsninger i fiberpap. Vi tilpasser vores løsninger til vores kunders behov, så vi kan levere skræddersyede produkter, klar til brug – uanset om du er ude efter almindelige fiberpap-æsker, reservedeleæsker eller fiberpapemballage.

Fordelene ved fiberpap

Når det kommer til almindelige emballageløsninger, så er pap et populært valg. Dog er pap ikke kendt for at være det mest robuste eller belastningsresistente materiale, og derfor egner pap sig ikke til hvad som helst som emballageform.

Her kommer fiberpap ind i billedet. Ud over, at fiberpap bibevarer mange af de samme fordele som almindeligt pap (økonomisk, let at tilpasse, let at brande på samt bæredygtigt), så kommer fiberpap også med forøget materiel styrke. Fiberpap holder til mere end almindeligt pap – både hvad angår tryk, vrid, væskepåvirkning og meget mere.

For den bevidste virksomhed, der stiller højere krav til emballagens robusthed, kan fiberpap ofte være en fantastisk løsning, der kombinerer det bedste fra flere verdener.

Ræk ud til os og lad os tage dialogen

Hvis du gerne vil have et godt tilbud på en emballageløsning i fiberpap, eller hvis du blot ønsker en dialog, der skal afklare, om fiberpap er noget for jer, så er vi klar til at høre fra jer.

Du kan kontakte os på flere måder. Vi er både at fange via kontaktformularen, som du finder her på siden, såvel som gennem telefonen på 97 92 03 50.

Vi ser frem til at hjælpe dig med en god, solid løsning i fiberpap!